top of page

REFERENTIES

"Heel hartelijk dank voor je mediation. Op deze manier hebben we de relatie op een goede en nette manier kunnen afronden."

★★★★★ Anne Verwoert 05/2022

"Bedankt voor de snelle en fijne manier van het begeleiden van onze scheiding. 

We hebben het als prettig ervaren hoe moeilijk deze situatie ook is."

★★★★★ Sylvia Besselsen  05/2022

"Hartstikke bedankt voor alles. We zijn heel erg tevreden, alles is vlot verlopen en je legt alles duidelijk uit. Als we je in de toekomst nodig hebben nemen we contact met je op!"

                                              ★★★★★ Niek Bosch  02/2022

 

Ine heeft een erg vervelend proces beter gemaakt. Ze luistert goed naar beide partijen, heeft veel verstand van alle financiele en juridische bijkomstigheden en weet goed hoe ze een moeilijk gesprek moet begeleiden. In lastige periodes als tijdens een scheiding is het belangrijk om goede begeleiding te hebben en dat krijg je bij Verbeek Scheidingen zeker. Ine, bedankt voor je hulp!

★★★★★ Willem  01/2022

Ine Verbeek is zeer deskundig, laagdrempelig benaderbaar, professioneel en erg prettig in de omgang.

★★★★★ Macha van Dommelen 11/2021

Bij onze echtscheiding super goed, duidelijk advies gehad, zodat we financieel geen conflicten konden krijgen. Ine is zeer vaardig, betrokken, en weet hoe je een scheiding netjes kan regelen. We zijn er zeer tevreden over, en ook als er in de jaren daarna vragen waren, beantwoordde ze die zonder daar tarief voor de rekenen. Kortom, scheiden met Verbeek maakt de moeilijke periode een stuk makkelijker. Dikke complimenten !!!!

★★★★★ Willem de Vries 10/2021

“Goede fijne begeleiding in het scheidingsproces, goed luisterend naar onze specifieke ideeën en verzoeken en terzake kundige hulp op de verschillende aspecten die in het convenant geregelde moesten worden”

★★★★★ Jos Caredda - 02/2021

“Het contact met Ine was duidelijk en ondanks de Corona toch persoonlijk. Ine geeft je een overzicht van hoe je proces gaat verlopen en dat ervaarde wij als erg prettig. Door een kleine opmerking gaf ze je de kans om het van een andere kant te bekijken en daardoor een ander idee krijgt.”

★★★★★ Rian van Stiphout - 01/2020

“Ine heeft ons enorm geholpen. Uit elkaar gaan is niet leuk en al helemaal niet als er kinderen in het spel zijn. Zij heeft ons in korte tijd geholpen met alle stukken zodat we op een goede en rustige manier uit elkaar konden. Zonder haar was het ons nooit gelukt!”

★★★★★ Sandra Smits - 01/2021

“Ine is een super kundige, warme, lieve en rustige vrouw die snel en professioneel werkt. Ze weet waar ze het over heeft, wijst je op allerlei punten waar je wellicht zelf nog niet bij stil had gestaan, heeft het beste met beide partijen voor, ze schept vertrouwen en zorgt ervoor dat alles goed, netjes en snel wordt afgehandeld. Zonder Ine hadden we het scheidingsproces absoluut niet zo fijn en goed kunnen doorlopen en afronden. Wij zouden haar absoluut aanbevelen aan iedereen die, net als wij, op een zo positief en vredig mogelijke manier willen scheiden.
Ine, ontzettend bedankt voor al je goede zorgen!”

★★★★★ Eliane Borghouts - 09/2020

“Ine's mooie persoonlijke benadering hielp ons om snel en ontzorgd onze scheiding vorm te geven. Leuk is het proces nooit lijkt mij, maar Ine gaf de nodige rust hierin.”

★★★★★ David van Weezel - 09/2020

“Ine Verbeek heeft ons voorzien van goed advies en geluisterd naar onze persoonlijke wensen. Een snelle en correcte afwikkeling.”

★★★★★ Linda Besselink - 02/2020

“Zeer betrouwbare Mediator ze heeft ons enorm geholpen.”

★★★★★ Frank Kox - 01/2020

“We hebben bij Ine Verbeek op een prettige manier alles kunnen regelen. Er was een eigen onderneming bij betrokken en ze had hier ook verstand van. We hebben beide het idee goed voorgelicht te zijn en we hebben er een goed gevoel aan over gehouden.”

★★★★★ C - 11/2019

“Ik heb Ine Verbeek ervaren als een mensen mens, met begrip en aandacht voor de situatie die in alle gevallen wel anders zal zijn en ze is volledig onpartijdig wat ook zo hoort, bij binnenkomst laat ze je even landen en gaat op haar rust gevende manier aan de slag. met veel ervaring gaat ze je begeleiden door het proces. ze zorgt ervoor dat alles goed geregeld wordt, wat betreft het financieel plaatje , de belasting en vooral dat je samen goede (uit elkaar gaan) afspraken maakt. Bovendien geeft ze goede tips waar je zelf totaal geen weet van hebt. Tot slot ik denk wat je eraan uitgeeft zich zelf ook op een of de andere manier ook terug gaat verdienen, en alles staat op papieren en is duidelijk.”

★★★★★ Henny de Bruijn - 05/2019

“Een vriendelijke vrouw die op een professionele manier kijkt naar wat voor alle partijen een goede oplossing/omgangsregeling is. Er wordt goed naar beide partijen geluisterd en een duidelijk, waar nodig een direct, antwoord/advies gegeven.”

★★★★★ Collin van Oosterom - 04/2019

 

“Bedankt voor de fijne afwikkeling van de scheiding. Ik heb jouw houding als neutraal, fair en ook als hartelijk ervaren. Je houdt de gesprekken goed open, bent geduldig en maakt daardoor een vervelend proces een stuk minder vervelend. Complimenten daarvoor!”

★★★★★ Anoniem - 03/2019

“Goed en snel geholpen. Dank je wel Ine!”

★★★★★ Sanne Vogels - 12/2018

“Zeer vakkundig.”

★★★★★ Christel Verlijsdonk - 10/2018

“Erg goed geholpen tijdens de scheiding. Ine is vriendelijk en zeer geduldig maar ook formeel daar waar nodig. Ik heb me erg op mijn gemak gevoeld.”

★★★★★ C. van Heugten - 09/2018

“Betrouwbaar, correct en vriendelijk!”

★★★★★ P.D. Bakker - 09/2018

“Professionele en benaderbare dame. Geeft ruimte om emotie te uiten, geeft goede uitleg op alle facetten.”

★★★★★ Rene van de Ven - 09/2018

 

“Ine is een heel fijn en sociaal persoon, denkt heel goed mee en luistert ook goed naar wat je wilt en gaat op een rustige manier met de personen om, dat is een heel fijn gevoel , het is toch een heel heftige tijd voor iedereen en Ine brengt de rust dan terug, als iemand een mediator zoekt, dan beveel ik Ine aan, voor mij was dat heel fijn en gaf ook rust. Dank je wel Ine”

★★★★★ Marian Tersteeg - 08/2018

“De aanpak van Ine is erg menselijk en zeer geduldig, maar daar waar nodig formeel. Zonder haar hadden wij dit vervelende proces nooit zonder kleerscheuren tot een goed einde gebracht. Zeer aan te bevelen!”

★★★★★ J.J. Lammers - 08/2018

“Een professionele begeleiding met een persoonlijk karakter.”

★★★★★ Frank van den Einden - 07/2018

“Een zakelijke benadering met een persoonlijke kant als dat nodig is. Daarnaast duidelijke uitleg van alle te nemen stappen.”

★★★★★ Sandra Bouwdewijns - 06/2018

“Deskundige en vriendelijke persoonlijkheid die ons proces goed heeft begeleid. Dank voor je hulp en ondersteuning!”

★★★★★ Sophie Crusio - 05/2018

“Ine Verbeek is een hele fijne, rustgevende vrouw die mij en mijn ex-partner heel goed geholpen en ondersteund heeft. Wij zijn erg tevreden over het hele traject en raden haar dan ook bij iedereen aan.”

★★★★★ Natasja Schepens - 02/2018

“Ine straalt rust en vertrouwen uit, neemt ook de tijd voor je wat erg prettig is in een toch al vaak heftig proces. Fijn dat ze financieel ook goed is zodat je alles met goed vertrouwen aan haar over kunt laten!”

★★★★★ J.B. - 02/2018

“Hele goede ervaring met Ine Verbeek Mediation. Persoonlijk en betrokken.” ★★★★★ Anne Pronk - 01/2018

“Op een fijne, professionele wijze geholpen met het regelen van onze scheiding. Goede begeleiding gehad bij het verzamelen van alle benodigde documenten en het opstellen van het ouderschapsplan. Dit alles niet alleen vanuit zakelijk oogpunt bekeken, maar ook als mens! Dank je wel Ine voor de fijne begeleiding, het luisterend oor, het geven van tips en adviezen en niet te vergeten dat je het hele proces zo snel in goede banen hebt geleid! Ondanks dat scheiden natuurlijk een droevige gebeurtenis is, kijken wij dankzij jouw hulp met een goed gevoel terug op de afgelopen periode. Bedankt!”

★★★★★ Marianne B. - 01/2018

"Zeer goed geholpen tijdens de scheiding door Verbeek mediation.
Er waren dingen waar we zelf niet aan gedacht hadden en niet bij stilgestaan hadden. Het is als je het nodig hebt echt een aanrader!“
★★★★★ Karin van der Linden - 01/2018

“Ook zou ik u nog willen bedanken voor alle moeite die u hebt gedaan om ons door deze turbulente tijd te loodsen. Ik wist wel waar ik aan begon, maar niet wat er allemaal bij komt kijken. Ongelooflijk wat je allemaal moet regelen, maar ik heb in één jaar tijd, (ondanks veel ups en downs), ontzettend veel geleerd en gedaan. 

Het is uiteindelijk een hele goede beslissing geweest, en het gaat goed met me.

Heb nu eindelijk rust en kan weer verder met mijn leven. Hartelijke groeten!” ★★★★★ J.L. - 03/2017

 

“Rustgevende vrouw luisterend en helpend bedankt voor je support en steun” ★★★★★ De Wiebkes - 03/2017

“Ine heeft op een zeer correcte en prettige manier als mediator opgetreden bij de afhandeling van mijn scheiding. Stipt maar ze liet ons ook vrij om het op ons tempo te doen. Dank hiervoor.” ★★★★★ C. Converge - 01/2017

“Met Ine neem je een vakkundige mediator in de arm. Ze blijft altijd rustig , profesioneel en handelt snel als het er qua timing op aankomt.”

★★★★ Jeroen de Fost - 01/2017

 

“Na het inleveren van de nodige gegevens, wordt alles voor je berekend en geregeld. Neutraal advies, gewoon bij de feiten blijvend. Als je het zonder een advocaat kunt doen is dit een prettige manier (tot zover je over prettig kunt spreken tijdens een scheiding).” ★★★★★ Gerrie van Poppel - 12/2016

 

“Vriendelijk, ervaren en betrokken voor beide partijen, ook bij veel vragen neemt ze de tijd.” ★★★★★ Ruud Flebus - 12/2016

“Ine heeft ons goed geholpen. Heel fijn in gesprekken die we gehad hebben en heeft ons super goed begeleid in onze scheiding. Dankje Ine”

★★★★★ Tania Flores - 09/2016

“Alles was prima naar wens. Top service!!”

★★★★★ Olesia Zagelyte - 07/2016

 

“Ine heeft ons erg goed geholpen,  ze denkt met beide partijen mee en heeft waar nodig ook het geduld. Ik raad haar absoluut aan. Wacht er niet mee en neem de stap om het te doen! Wij hebben dank zij haar alles een plekje kunnen geven en hebben u de rust gevonden, zo ook de kinderen.

★★★★★ Besim Kavak - 06/2016

 

“Ine Verbeek heeft onze scheiding prima afgehandeld. Ze nam alle tijd voor ons. Ik vond het zeer prettig dat ze financieel zeer goed onderlegd is en ons in deze  complexe materie goed kon bijstaan.”

★★★★ Rob Verhallen - 06/2016

“Ine heeft ons uitstekend begeleid in dit emotionele proces. Rustig, transparant en zonder poespas. Ik beveel haar van harte aan!”

★★★★★ Frits Diepeveen - 06/2016

 

“Ine is een gedreven, financiëel zeer goede onderlegde Mediator waar ik mijn cliënten graag aan doorverwijs. Zij onderscheid zich door haar vakkundigheid, kennis, inlevingsvermogen én betrokken oordeel loze houding. Ze houdt scherp in de gaten dat beiden ex-partners goed door het scheidingsproces komen en beider belangen goed behartigd worden. Had ik haar jaren geleden maar kunnen raadplegen bij mijn eigen echtscheiding.”

★★★★★ Eveline Lindic - 03/2016

 

“Ine straalt rust en vertrouwen uit. Ze neemt je bij de hand als je het even niet meer op een rijtje hebt en door de bomen het bos niet meer ziet. Ik heb dit als zeer prettig ervaren gezien er zoveel dingen op je pad komt tijdens een scheiding. Er is fijn als iemand destijds voor je neemt en rustig de zaken eens bekijkt. Ik persoonlijk ervaar Ine als een fijne persoonlijkheid.”

★★ Ilonka Konings - 2016

“Ine denkt mee, straalt rust uit en zoekt op een menselijke manier naar conflictbeheersing. Ze probeert inzicht te geven in bepaalde emoties en daar uit te stappen om zo zakelijk mogelijk naar de scheiding te kijken. Ik heb me erg op mijn gemak gevoeld.”

★★★★★ MvE

 

“Mevrouw Verbeek is vriendelijk, rustig, geduldig, meedenkend en meevoelend maar altijd neutraal en integer. Het contact met haar verloopt dus heel aangenaam. Ze heeft mij heel prettig door een ingewikkeld stukje van het scheidingsproces geholpen.” 

★★★★★ Anoniem

 

“Bedankt voor de begeleiding, je interesse en je adviezen” ★★★★★ HvB

 

“Dank voor snelle reactie en duidelijke uitleg” ★★★★★ RV

 

“Gaat redelijk goed met me. Tijd heelt alle wonden, cliché maar waar. Het proces is prima verlopen!” ★★★★★ SP

 

“Ik ben en blijf jou nog steeds erg dankbaar voor je geduld en tact met ons. En met je professionaliteit en voortvarendheid.Dat is zeker niet gemakkelijk geweest in al die emoties die rondwaarden... De optie advocaten en rechtszaken, en daarmee jarenlang getouwtrek; hebben we zo gelukkig kunnen omzeilen.
Vriendelijke groet,” ★★★★★ H

Uw reactie?

Success! Message received.

bottom of page